Producten

Osmo haarproducten

Na iedere behandeling in Kapsalon Top worden uw haren in model gebracht met één van de Osmo haarproducten.

Jong, modern en Engels; dat zijn de kenmerken van de osmo haarproducten. Dit Britse merk richt zich compleet op haarverzorgingsproducten van topkwaliteit. Het bedrijf lanceerde in het jaar 2000 twee revolutionaire producten (Aqua Wax en Aqua Wax hard) die, naar eigen zeggen, er een wereldmerk van maakten. Osmo heeft door de jaren heen een flinke groep fans van professionele haarstylisten tot consumenten aan zich weten te binden.

Inspireren en creëren, dat is de basis van dit merk. De gebruiker kan met een haarproduct dit merk zijn of haar creativiteit de vrije loop laten. Of het nu styling is, intense verzorging en voeding, of kleuren: Osmo stimuleert vrijheid en nieuwe kapsels. Van eenvoudig en strak tot opvallend en extreem. Of zoals het merk zelf als statement naar buiten brengt: ‘When there’s drama, there’s Osmo’.

Osmo is een betaalbaar product van TOP kwaliteit. Ik geef u graag advies over deze producten, zodat u uw haren thuis goed in model kan brengen. Voor alle haartypes is er een gepast product. Van kort tot lang haar of van gekruld tot stijl haar.


Osmo Shampoo & Conditioner


Osmo Stylingproducten